Cantaires

Sopranos:
Rosa Ma. Boix, Julieta Codina, Núria Escobar, Àngels Ferràndiz, Mariona Ferrándiz, Montse Lapeña

Contralts:
Eulàlia Arís, Esther Garcia, Rosa Figaró, Ula Palou, Nevià Sinard, Dolors Ustrell

Tenors:
Joan Carles Carles, Josep Ma. Masdeu, Ramon Riera, Joan Rossinyol, Josep Ustrell

Baixos: 
Joan Brunet, Pep Ferràndiz, Xajo Gorina, Xavier Puig, Eusebi Vigara Ens dirigeix i ens mima laLaia Pedrol

que des de molt petita donava la tabarra a casa seva quan teclejava les primeres notes en el piano de la seva mare. Més endavant va cursar Educació Musical (UAB), i al finalitzar el Grau Mitjà de Piano, va entrar a formar part del Cor de la UAB (Joaquim Miranda), i de l’Agrupació Coral Cardedeuenca (Emilio de la Linde). Després va entrar a la Coral Cantiga (Josep Prats), i va començar a formar-se en el món del cant, primer amb la Marta Cordomí i des del 2006 amb l’Elisenda Cabero. Va fer Direcció Coral amb Montserrat Meneses, Eva Martínez, Emilio de la Linde, d'entre d'altres. 

En l'actualitat imparteix Cant Coral i Llenguatge Musical en el marc del projecte educatiu de Primària i Secundària Musical de l’Escola Pia de Sabadell. I a banda de dirigir la nostra Coral Piafònica des dels inicis de la formació l'any 2005. Amb anterioritat havia dirigit el grup de mitjans de la coral infantil El Virolet (Lluïsos de Gràcia) i el grup Dum (grup de veus masculines)

Pel que fa a la música tradicional, hi entra a través d'en Víctor Pedrol (pandereta) amb La Vallesana. Arrel d'això munta el grup femení Les Majorales de la Nit. A partir d'aquest moment combina l'estudi de la pandereta amb la d'altres instruments de percussió (el pandero quadrat, riqq i el daff) amb en Mauricio Molina que em convida a participar en el projecte Adufera.

Actualment la podeu trobar a De Calaix (amb Veus al Ball); Sib, un grup de música popular i tradicional; El Pandero de les Mosses (una línea de treball de Carrutxa) i fent glosa (cançó improvisada) amb la gent de Cor de Carxofa.